nieuws

Infra Relatiedagen in beeld

Geen categorie

Deze week is de negende editie van de Infra Relatiedagen van start gegaan. Morgen, 7 februari, wordt het evenement, dat zich toespitst op bedrijfsactiviteiten binnen de gww-sector, afgesloten. Geïnteresseerden kunnen van 13.00 tot 21.00 terecht in de beurshal aan de Energieweg 2 in Hardenberg (Overijssel).

Infra Relatiedagen in beeld

Vorig jaar is de locatie in Hardenberg uitgebreid met ruim 4.800 vierkante meter extra beursruimte. Door toevoeging van deze nieuwe hal met een hoogte van 8,50 meter is het evenement ook groter dan voorheen en wordt er aanzienlijk meer plaats geboden aan zowel ondernemers als bezoekers.

Veel aandacht genieten de stands waarin bouwmachines worden geëxposeerd. Peter Tomberg, van het vakblad Bouwmachines, toog naar de Infra Relatiedagen te Hardenberg en legde een aantal van deze stands vast op de gevoelige plaat. Zijn fotoreportage is hierboven te vinden.

Reageer op dit artikel