nieuws

Ford Transit Bestelauto van het jaar 2008

Geen categorie

De jongste editie van de Ford Transit valt in de prijzen: de Nederlandse vakjury van de door het vakblad Automobiel Management georganiseerde verkiezing heeft de Transit gekozen tot Bestelauto van het Jaar 2008.

Ford Transit Bestelauto van het jaar 2008

De Nederlandse vakjury heeft veel lovende woorden voor de jongste editie van de Ford Transit. Het juryrapport vermeldt dat deze succesvolle bedrijfsauto vooral hoog scoort door de uitmuntende kilometerkostprijs “en die is door de jury voor de Transit heel hoog gewaardeerd”. Het rapport gaat verder: “Dat beoordelingscriterium weegt met 25 procent ook nog eens heel zwaar in de totaaltelling. Dus scoort de Transit hier dubbel en pakt hij een grote voorsprong op zijn concurrenten.”

Verder werd door de vakjury de robuustheid van de Transit benadrukt. “Een Transit gaat nagenoeg niet kapot. Daar zijn vanuit de praktijk talloze bewijzen voor. En is er een keer wél iets aan de hand, dan zijn de onderdelen scherp geprijsd.”

Reageer op dit artikel