nieuws

Dubbelslag voor Van Opzeeland Bouwservice

Geen categorie

Van Opzeeland Bouwservice uit Hoofddorp heeft onlangs een tweetal nieuwe roterende Merlo verreikers ontvangen. De afgeleverde machines zijn een Merlo Roto 45.21 MCSS en een Roto 40.25 MCSS. Beide machines zijn als hoogwerker en als mobiele kraan afgeleverd. De machines zijn direct ingezet in de losse verhuur met machinist in Amsterdam en omstreken.

Dubbelslag voor Van Opzeeland Bouwservice

De machines werden besteld en ook nog net afgeleverd in jubileumjaar van het bedrijf. De feitelijke ingebruikname vond plaats in januari 2008.

In de afgelopen 20 jaar heeft Van Opzeeland veel expertise opgebouwd in het verticale transport. Al jaren wordt er met verreikers gewerkt; de eerste verreiker, een Merlo, werd in 1990 in gebruik genomen. Ook was Van Opzeeland een van de eerste in Nederland met een roterende verreiker.
Met de aflevering van deze twee stuks komt het aantal verreikers van Van Opzeeland op twaalf stuks.

Volgens Robert van Opzeeland is er momenteel veel vraag naar verreikers met ervaren machinisten, in de dagelijkse verhuurpraktijk.

De verkoop en de levering zijn verzorgd door BDS Techniek uit Linschoten die tevens het onderhoud aan de machines verzorgd.

Foto: beide Merlo’s voor het pand van Van Opzeeland in Hoofddorp.

Reageer op dit artikel