nieuws

Derde editie Dag van de Bouw

Geen categorie

Op zaterdag 31 mei 2008 organiseert Bouwend Nederland met haar leden voor de derde keer de Dag van de Bouw.

Derde editie Dag van de Bouw

Doel van de Dag van de Bouw is het publiek kennis te laten maken met meer en minder bekende facetten van de bouw. De projecten van de bouw- en infrabedrijven zijn normaal niet voor het publiek toegankelijk, maar tijdens de Dag van de Bouw krijgt men de kans om in grote bouwputten te komen en op bijzondere locaties het werk in uitvoering te zien.

Kijkje achter de schermen
De bouw nodigt iedereen uit om een kijkje achter de schermen te nemen: omwonenden van de projecten, relaties en opdrachtgevers, familie en bekenden, scholieren en hun ouders. Maar ook mensen die door hun werk of hobby geïnteresseerd zijn in de bouw en mensen die zin hebben in een dagje uit naar een omvangrijk en uniek bouwwerk. De bouwbedrijven verzorgen rondleidingen, toelichtingen en presentaties waardoor de complexiteit van het bouwproces duidelijk wordt. Verder is er veel aandacht voor het vakmanschap van de meer dan vele bouwberoepen. Ook het innovatie karakter van de bouw gaat leven door het bewonderen van een hoogstandje in de buurt.

Reageer op dit artikel