nieuws

BouwMaterieel.nl nu ook op Hyves

Geen categorie

Ook BouwMaterieel.nl gaat met de tijd mee. De webredactie heeft een publieke groep op netwerkcommunity Hyves aangemaakt. Al meer dan zeventig Hyvers voegden de hyve toe aan hun profiel.

Hyves is in 2004 opgericht en in december 2007 benoemd tot de populairste site van 2007. Al meer dan vijf miljoen mensen hebben inmiddels een profiel op de vriendenwebsite. De community-website biedt onder andere een marktplaatsfunctie en een optie om met oude klasgenoten in contact te komen.

Foto’s
De publieke groepen worden door users vooral gebruikt om medegebruikers hobbies en andere interesses te laten zien en zo een eigen identiteit te creeëren. Op de hyve van BouwMaterieel.nl zijn onder andere foto’s te zien van de machines van groepsleden en kunnen users met elkaar praten over hun favoriete machine.

-> Word hier lid van de BouwMaterieel.nl-hyve

Reageer op dit artikel