nieuws

BouwMachines boordevol nieuws over bouwmaterieel

Geen categorie

De editie februari van BouwMachines bevat veel nieuws over bouwmaterieel, heeft als thema wielladers en bevat een test van de 15 ton zware Hitachi wiellader ZW 180, een reportage van de eerste Ljungby L 18 met Mercedes Benz motor aan zijn eerste klus bij Eindhoven aan de A2 en een reportage van de grootste wiellader uit het Liebherr programma, sinds enkele maanden aan de slag bij Stolwerk in Breda.

BouwMachines boordevol nieuws over bouwmaterieel

Ten opzichte van de shovels in 18-ton klasse van de BouwMachines Multitest 2007 presteerde de Hitachi ZW 180 bovengemiddeld; zeg maar: erg goed. Daarnaast bezocht de redactie de Open Dagen van Troost in Numansdorp en Werklust in Apeldoorn.

In de rubriek Sloop & Recycling onder andere het slopen van drie Doetinchemse flats door Dusseldorp Infra Sloop en Milieutechniek uit Lichtenvoorde, de ontmanteling van zestig gigantische meelsilo’s bij Kuwait Flour Mills & Bakeries in Koeweit-Stad door Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen a/d Rijn en Van der Wal Sloopwerken uit Joure ingezet voor een omvangrijke sloopklus in Leeuwarden.

Vaktijdschrift
BouwMachines is het enige vaktijdschrift in de bouwmaterieelbranche dat 16 keer per jaar verschijnt. Iedere maand en in de maanden april, mei, september en oktober twee keer. BouwMachines bevat telkens een test van één of meerdere machines en de rubriek Sloop & Recycling. Eens per jaar verschijnt de unieke BouwMachines Multitest.
BouwMachines nummer 2/2008 staat boordevol nieuws over bouwmaterieel en wordt deze week naar de abonnees verzonden.

Reageer op dit artikel