nieuws

Apers en Verboon richten verhuuronderneming op

Geen categorie

Apers Kraanverhuur en de Verboon Groep hebben een nieuwe onderneming opgericht: Apers kraanverhuur & speciaal transport vof.

Apers en Verboon richten verhuuronderneming op

Dit nieuwe bedrijf zal zich vanuit Den Haag in een groot deel van de Randstad gaan bezighouden met het verhuren van telescoopkranen, vouwkranen en verreikers maar zich ook gaan richten op het vervoeren en verplaatsen van speciale en zware ladingen, machines en ander materieel.

Een van de eerste investeringen om hier invulling aan te geven is de aanschaf van een zware Scania 4-assige vrachtwagen met een 80 tonmeter kraan. Behalve het verhuren van genoemde machines zal Apers ook werkzaamheden aannemen. De samenwerking met de andere bedrijven uit de Verboon Groep zorgt hierbij voor een extra compleet pakket aan diensten die in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd.

Reageer op dit artikel