nieuws

Wynmalen Hausmann opent nieuw pand in Purmerend

Geen categorie

Eind vorige week naam Wynmalen & Hausmann een nieuw pand in gebruik aan de Component 137 in Purmerend.

Wynmalen Hausmann opent nieuw pand in Purmerend

Op deze locatie komen een verkoper, een administratie/technische kracht, twee buitenmonteurs en een vaste man binnen aan het werk. Ze krijgen grofweg het gebied boven Amsterdam in Noord Holland als terrein. Het is de bedoeling dat Wynmalen & Hausmann op termijn ook de nieuwe machines voor dit gebied in Purmerend gebruiksklaar gaat maken.

Het pand heeft op de benedenverdieping de werkplaats met kantoor voor werkbegeleiding en planning en op de bovenverdieping verkoopkantoren, spreekkamers en kantine.
Bij de realisering van het geheel heeft vooral Piet Kranenberg, verkoper bij W&H, zich erg verdienstelijk gemaakt. Het gebied is van oudsher zijn verkoopland: hij kent daar alle klanten en al het materieel al meerder decennia.

Reageer op dit artikel