nieuws

Win kaarten voor European Superpull in Ahoy Rotterdam

Geen categorie

De redactie van BouwMaterieel.nl en vakblad BouwMachines geeft ter gelegenheid van het dertigjarig jublieum van het Europees Indoor Kampioenschap Tractorpulling gratis kaarten weg. Beantwoord de vijf vragen en maak kans op één van de 30 keer twee toegangskaarten, ter waarde van € 27,50 per stuk.

Win kaarten voor European Superpull in Ahoy Rotterdam

Het tractorpull-evenement vindt op 8 maart plaats tijdens de European Superpull in Ahoy Rotterdam.

Amerikaanse machines
De gehele top van Europese deelnemers zal aan de start verschijnen van deze jubileumedtie. Ook twee Amerikaanse machines zullen hun opwachting maken.

Zowel Ryan’s Toy II als Double Stuffed zullen uit de Verenigde Staten worden verscheept om op 8 maart in Sportpaleis Ahoy in Rotterdam hun opwachting te maken. Beide tractoren zijn eigendom van Larry Roberts uit Wilmington (Ohio), een bekende in het Amerikaanse tractorpulling circuit.

Vragen
1: Waar wordt de TKD in 2008 gehouden?
2: Wat is het gewicht van de Avant 314?
3: Wat is het motorvermogen van de Doosan DL 300?
4: Wie geeft er een spetterend optreden tijdens de pauze van de European Superpull op 8 maart?
5: Welk type bulldozer is door BIA B.V. geleverd aan het Soma College ?

Antwoorden op de vragen kunt u ergens op onze website terugvinden. Reageren kan tot en met 31 januari dit jaar. Een overzicht van winnaars zal na de inzendingstermijn hier geplaatst worden en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef hier de antwoorden door en maak kans op de gratis Superpull-kaarten.

Reageer op dit artikel