nieuws

Werklust presenteert zich perfect

Geen categorie

Vrijdag 25 en zaterdag 26 januari gaf Werklust in Apeldoorn een tweetal perfecte Open Dagen. In één van de hallen kon de bezoeker de bestaande reeks wielladers bewonderen met als toppers de nieuwe WG 40 E en het prototype van de eerste Werklust zwenklader. Eind 2008 komt Werklust dan nog eens met een wiellader op LPG.

Werklust presenteert zich perfect

Naast de machines hadden verschillende fabrikanten/importeurs een informatieve stand met veel productinformatie. Aanwezig waren onder meer Rolloos, Nord-Lock, ZF, Groeneveld, Bosch Rexroth, Cleanfix, Parker, Beka Max en Nijhuis Engineering (Load Rite weegsystemen).

Aandachtstrekkers
Veel bekijks trok het door Werklust gesponsorde monster Whispering Giant. In hal twee stond een complete uitgeruste machine van de landmacht, kon de klant de componenten van de wielladers nader bekijken en pronkten verscheidene museumstukken.

In de lift
Werklust is de enige Nederlandse fabrikant van wielladers en heeft vanouds een stabiele vaste klantenkring. Zij kwamen vrijdag en zaterdag massaal naar Apeldoorn. Na een moeilijke periode een aantal jaren geleden, gaan de zaken nu weer als een tierelier.

Reageer op dit artikel