nieuws

Volvo trucks van de partij tijdens Kuiken Show 2008

Geen categorie

De Kuiken Show 2008 vindt, zoals gebruikelijk, plaats op het eigen terrein van de hoofdvestiging van Kuiken N.V. in Emmeloord. Dit jaar zorgen ook Volvo trucks voor de nodige blikvangers.

Volvo trucks van de partij tijdens Kuiken Show 2008


Sinds begin 2007 beschikt Kuiken over een demonstratieterrein waar alle machines volop in beweging kunnen zijn. Vanaf woensdagmiddag 26 tot en met zaterdag 29 maart kunnen geïnteresseerden er zich mengen in de gezellige en gemoedelijke sfeer en de talrijke imposante machines van de diverse merken bewonderen en uitproberen.

Volvo trucks
Voor de komende Kuiken Show heeft het bedrijf een interessante partner om het evenement aan te vullen. Volvo Trucks is tijdens de Kuiken Show van 2008 van de partij. Dit betekent dat, naast de grondverzetmachines van Volvo en de Sennebogen kranen, er dit jaar ook trucks van Volvo te aanschouwen zijn.

Reageer op dit artikel