nieuws

Twee Renault Premium Lander trucks voor Wever

Geen categorie

Gebroeders Wever B.V., een in 1960 opgericht familiebedrijf uit het Drentse Valthermond, nam onlangs twee Renaults Premium Lander 410 pk in gebruik.

Twee Renault Premium Lander trucks voor Wever

Dat de twee nieuwe Renaults Premium Lander als de nummers 150 en 151 de geschiedenisboeken van de onderneming in gaan, is geen verrassing. Arjan Drenth, verantwoordelijk voor de planning: “Een groot voordeel van de Renault Premium Lander is de 9-tons vooras. Onze kippers zijn vaak maximaal beladen, dus een goede verdeling over de assen is belangrijk. Dat maakt de Renault Premium Lander voor ons tot een interessante mogelijkheid.”

Verheijen
Binnen het 22 eenheden tellende wagenpark van de Gebroeders Wever is Renault nu met vier trucks vertegenwoordigd: een Premium Pusher en drie Premium Landers. “Renault is een goed merk. De combinatie met de goede service van Verheijen maakt het aantrekkelijk om met Renault verder te gaan. Het is belangrijk om te kijken waar de dealer in het hele verhaal staat. Als er iets stukgaat, moet hij zijn plek in het proces innemen. Dat is voor ons een reden om voor Verheijen te kiezen.”

Reageer op dit artikel