nieuws

Tremix trilplaten zet eerste voet aan wal in Nederland

Geen categorie

Verdam B&M heeft haar eerste Tremix trilplaten (MV80) verkocht in Nederland. Het eerste exemplaar is verkocht aan Richard Verdam Machineverhuur en Grondwerken in IJsselstein (zie foto). De tweede is aangekocht door K. van Kleinwee Bestratingen te Kockengen.

Tremix trilplaten zet eerste voet aan wal in Nederland

Richard Verdam Machineverhuur en Grondwerken en Van Kleinwee Bestratingen zullen de trilplaat voor uiteenlopende nieuwe en reparatiewerkzaamheden gebruiken, voornamelijk voor projecten op het gebied van straatwerk.

De MV80 kenmerkt zich door een hoge slagkracht van 18 kN, laag eigen gewicht van 81kg en een werksnelheid van 25m/min.
Tremix levert de MV80 met Honda GX160 motor met 4,1kW en een bodemplaat van 450mm breed. Optioneel te leveren is een volledige beschermbeugel met trillingsarme duwboom.

Reageer op dit artikel