nieuws

‘Technische Kontakt Dagen’ naar Barneveld

Geen categorie

Barneveld is eind mei het decor voor de grootste Europese outdoor-demonstratiebeurs voor grondverzetmaterieel. Op industrieterrein Harselaar zijn drie dagen lang ondermeer de nieuwste bulldozers, dumpers, pompen en graafmachines te bewonderen.

‘Technische Kontakt Dagen’ naar Barneveld

De ‘Technische Kontakt Dagen‘ (TKD) worden om de twee jaar georganiseerd. In 2006 brachten 26.000 belangstellenden een bezoek aan Amsterdam. Aanvankelijk was het de bedoeling om de beurs de komende jaren in de hoofdstad te houden, maar wegens bedenkingen over de bereikbaarheid zocht de organisatie een locatie in het midden van het land.

Uiteindelijk liet de organisatie het oog vallen op een terrein langs de Wencopperweg (Harselaar-Zuid), eigendom van Vink en de gemeente Barneveld “Een locatie met optimale graafmogelijkheden, goed bereikbaar, voldoende ruimte en optimale parkeergelegenheid. De voorbereidende besprekingen met het gemeentebestuur van Barneveld geeft volop vertrouwen dat Barneveld de TKD graag verwelkomt”, aldus de organisatie op haar website.

Tijdens de TDK op 29, 30 en 31 mei tonen leveranciers hun nieuwste modellen, waarop de bezoekers kunnen testen, graven of rondrijden. In 2006 werd een record geboekt met 187 exposanten.

Het aanbod varieert van bulldozers en knikdumpers tot pompen, graafmachines en aggregaten. Een en ander wordt aangevuld met de meest uiteenlopende informatie over onderwijs, dienstverlening, belangenbehartiging en verzekeringen.

Reageer op dit artikel