nieuws

Renault Trucks lanceert twee nieuwe modelversies

Geen categorie

Nadat in 2006 het Construction leveringsprogramma al volledig vernieuwd werd, komt Renault Trucks nu met een uitbreiding.

Renault Trucks lanceert twee nieuwe modelversies

Begin dit jaar worden twee nieuwe modelversies gelanceerd: een Renault Kerax met 500 pk en een 8×4 configuratie voor de Renault Premium Lander.

Kerax
Naast de DXi11 met Optidriver+ geautomatiseerde versnellingsbak kan de Kerax nu ook geleverd worden met een DXi13 motor. Deze biedt volop power: 500 of 460 pk (2,300Nm of 2,450 Nm). Hierdoor kan de Renault Kerax onder alle omstandigheden – ook bij veeleisend werk- worden ingezet voor de bouwsector.

Premium Lander
De Renault Premium Lander was al geschikt voor een breed scala aan activiteiten; de nieuwe 8×4 configuratie maakt het plaatje nu compleet. Deze nieuwe configuratie biedt een groter laadvermogen voor het aanleveren van bouwmaterialen, betontransport, gebruik van kranen, kippers en het vervoer van industrieel afval.
Met de nieuwe voorbereiding voor de opbouw van een kraan of een betonpomp, is de Renault Magnum voor een aantal activiteiten nu nog gemakkelijker op te bouwen.

Met de Premium Lander en de Kerax zet Renault Trucks opnieuw een nieuwe standaard op de markt voor de construction sector. Vooral daar, waar het gaat om grondverzet, betontransport en het aanleveren van bouwmaterialen.

Reageer op dit artikel