nieuws

Open huis Van der Spek kent grote drukte

Geen categorie

In een traditie van jaren gaat het merendeel van de materieelmarkt tussen kerst en nieuwjaar naar Vianen voor een tweetal kerstshows aan de Limiet op industrieterrein De Biezen. Eind 2007 had Van der Spek het rijk alleen en dat vertaalde zich vanaf de eerste dag tot een gezellige, soms grote drukte.

Open huis Van der Spek kent grote drukte

Van der Spek heeft een aantal importeurschappen. Acht stuks: Hyundai, Liebherr, Bell, Dynapac, Demag, Fuchs, Kleemann en Putzmeister vormen de hoofdmoot. Daarnaast zijn er diverse zeker zo belangrijke merken toegevoegd, met als meest recente de Gehl schrankladers.

Jubileum
Van der Spek bestaat 75 jaar. Voor directie en medewerkers reden genoeg om extra uit te pakken en nog eens te wijzen op de grote diversiteit van het programma dat loopt door de marktsegmenten industrie, recycling, bouw, wegenbouw en grondverzet. Met gevestigde namen, bekende wereldmerken.

Reageer op dit artikel