nieuws

Open dagen Hansan Noord vatbaar voor herhaling

Geen categorie

Vrijdag 4 en zaterdag 5 januari hield Hansan Noord open dagen. De hoofdvestiging van Hansan in het Brabantse Heesch organiseerde dergelijke dagen begin 2007 en vanwege het succes was nu de vestiging in Staphorst aan de beurt.

Open dagen Hansan Noord vatbaar voor herhaling

Roel Smit, vestigingsleider van Hansan Noord, was aan het eind van de tweede dag erg tevreden over het bezoek en verwoordde het met de korte zin: ‘Mooie aanloop, mooi volk’.

Uitgebreid programma
Hansan had er beide dagen voor gezorgd dat haar programma Case grondverzetmachines, Dieci verreikers, Vibromax verdichtingsmaterieel en D & A sloopapparatuur ruim was vertegenwoordigd. Daarnaast had men de zuigwagen van Kooiker Zuigtechniek uit Staphorst en sloopgereedschap van Kinshofer, geleverd door Gerard Rigter, een prominente plek gegeven. Smit bevestigt dat er aan wordt gedacht dergelijke dagen in de toekomst nog eens te herhalen. Hansan Noord heeft een vaste bezetting van zes man. In totaal biedt Hansan met de vestigingen in Heesch, Staphorst en Kontich (België) werk aan 40 personeelsleden.

Reageer op dit artikel