nieuws

Nieuw heftruckmerk in Nederland

Geen categorie

Max Holland is de naam van het nieuwe heftruckmerk dat sinds kort op de Nederlandse en Belgische markt verkrijgbaar is. Het merk wordt in een door Amerikanen gebouwde fabriek in China onder Amerikaanse begeleiding geassembleerd.

Nieuw heftruckmerk in Nederland

De trucks zijn samengesteld uit onderdelen van diverse Aziatische, Amerikaanse en Europese merken. Zo worden er uitsluitend Italiaanse Zapi-contollers en Duitse Hoppecke tractiebatterijen toegepast op de wisselstroom aangedreven elektromodellen. De verbrandingsmotoren zijn van Japanse of Chinese makelij en voorzien van milieuvriendelijke motoren met ‘EURO3’ (Fase 3a / Stage IIIa) goedkeuring. Een katalysator of een roetfilter kan af-fabriek worden ingebouwd.

Range
De heftruckrange omvat verbrandingsheftrucks op diesel, op LPG en elektrische heftrucks met drie en vier wielen met AC-techniek en hefvermogens van 1 tot en met 3,5 ton. Zwaardere modellen zijn binnenkort eveneens leverbaar, alsook bouwmachines en landbouwtractoren. De diesel- en LPG-modellen zijn leverbaar met een hefvermogen van 2, 2,5, 3 of 3,5 ton.

Uitrusting
Standaard zijn alle trucks voorzien van integrated side shift, luxe stoel, open mast, verticale uitlaat, zapi controller en voor de driewielerversie harde custom banden (sollid tyres) Tegen meerprijs zijn free lift hefmasten, triple masten, van verschillende hoogtes, andere motortypen, solid tyres en non marking solid tyres leverbaar.

Service
De importeur van de Max Holland heftrucks betrekt alle benodigde onderdelen binnen 48 uur vanuit haar magazijn in China. Aanvullende voorraden staan in magazijnen van momenteel 14 dealers in Nederland en Polen. Max Holland streeft naar 30 dealers in totaal. De vorkheftrucks worden standaard met onderdelengarantie geleverd. Tegen meerprijs is een uitgebreidere garantie leverbaar. Onderhoudscontracten lease en verhuurconstructies zijn via de desbetreffende dealers leverbaar.

Het volledige, uitgebreide artikel over de Max Holland heftrucks op de site Logistiek.nl is hierte vinden.

Reageer op dit artikel