nieuws

MotracLinde start heftrucktrainingen

Geen categorie

Met ingang van 1 februari 2008 biedt MotracLinde BMWT Heftrucktrainingen aan. Deze trainingen kunnen naar wens op locatie bij de klant of in het nieuwe hoofdkantoor van MotracLinde in Almere gevolgd worden.

MotracLinde start heftrucktrainingen

MotracLinde beschikt in Almere over een eigen leslokaal voor de theorie. De demoruimte met stellingen wordt gebruikt voor de praktijkopdrachten. De cursisten kunnen daar rijden en oefenen op alle typen trucks van het merk Linde. Zowel elektrische als verbranders staan ter beschikking. Mogelijkheden voor in-company trainingen zijn er ook. In alle gevallen betreft het eendaagse trainingen.

Train de Trainer
Tijdens de BMWT erkende Heftrucktrainingen van MotracLinde leren de cursisten hoe een heftruck veilig bediend moet worden en hoe de bestuurder optimaal gebruik maakt van de eigenschappen van een heftruck. De beide trainers en examinatoren van MotracLinde hebben met goed gevolg een BMTW ‘Train de Trainer’ opleiding gevolgd. Daarnaast hebben zij ook veel ervaring met de bediening en het onderhoud van de trucks.

Certificaat
De trainers leren de cursisten in groepsverband de fijne kneepjes van het vak. Volgens Frank Mijnals, coördinator trainingen, bestaat een groep uit maximaal acht cursisten. “Met die groepsgrootte kunnen we optimale aandacht garanderen.” De deelnemers ontvangen naderhand een erkend certificaat van deelname, een pasje, een miniatuurtruck en een cap.

Reageer op dit artikel