nieuws

Machinistenavond Pon Equipment Moerdijk

Geen categorie

Vandaag, 25 januari, organiseert Pon Equipment, in samenwerking met vakvereniging ‘Het Zwarte Corps’, een machinistenavond.

Machinistenavond Pon Equipment Moerdijk

Tijdens dit evenement worden diverse films met Caterpillar in de hoofdrol getoond. Daarnaast zullen Peter van Schaik en John Janse een aantal Caterpillar machines presenteren. Peter en John hebben het afgelopen jaar deel uitgemaakt van het Nederlandse machinistenteam.

Programma:
Het programma ziet er als volgt uit: • 20.00 uur – ontvangst met een hapje en drankje • 20.30 uur – diverse films over (onder meer) bijzondere Caterpillar machines • 21.30 uur – pauze inclusief loterij met aantrekkelijke Cat prijzen • 21.45 uur – presentatie van Caterpillar machines • 22:15 uur – borrel • 23:00 uur – einde.

De machinistenavond wordt gehouden in de vestiging van Pon Equipment Moerdijk (Distriboulevard 7, Moerdijk).

Reageer op dit artikel