nieuws

Komptech trommelzeef op rupsen

Geen categorie

Bakx Roosendaal heeft onlangs de eerste zeefinstallatie op een rupsonderstel in gebruik genomen.

Komptech trommelzeef op rupsen

De Maxx van Komptech wordt standaard afgeleverd op banden, maar de diversiteit en de zwaarte van de werkzaamheden heeft Bakx doen besluiten de machine op rupsen te laten zetten. De machine wordt aangedreven door een 87pk sterke dieselmotor en is uitgevoerd met verlengde afvoerbanden. Daarnaast zijn er mogelijkheden om in diversen fracties af te zeven.

Met een team van circa 70 vaste medewerkers is Bakx met name actief in het grondverzet en transport in Zuid West Nederland. Pon Equipment, de leverancier van Komptech, is geen onbekende voor het bedrijf. Inmiddels draaien er ook diverse Caterpillar grondverzetmachines.

Reageer op dit artikel