nieuws

Kampioenschap beste kraanmachinist Alblasserwaard

Geen categorie

Op zaterdag 9 februari 2008 organiseren de regionale loon- en aannemingsbedrijven, branchevereniging Cumela en AB Midden Nederland een kampioenschap voor de beste kraanmachinist van de Alblasserwaard & Vijfherenlanden.

Kampioenschap beste kraanmachinist Alblasserwaard

Van elk loon- en/of aannemingsbedrijf gevestigd in de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden kunnen maximaal twee machinisten (vanaf 18 jaar) aan de wedstrijd meedoen. Het inschrijfgeld bedraagt 100 euro per deelnemer. Van deze bijdrage wordt de totale promotie (brochure, advertenties, posters en flyers) bekostigd.

Wedstrijdverloop
Rond 10.00 uur starten de voorrondes. In de middag komen de beste machinisten tegen elkaar uit in de finale. Aansluitend (rond16.00 uur) worden de prijzen uitgereikt. De winnaar mag zich een jaar lang ‘de beste kraanmachinist van de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden’ noemen.

Machines showen
Naast het wedstrijdgedeelte is het de bedoeling dat de deelnemende bedrijven hun ‘paradepaardjes’ op machinegebied showen. Elk deelnemend bedrijf mag op deze dag twee machines presenteren.

Locatie
Het machinistenkampioenschap wordt georganiseerd op het terrein van Korevaar Recyclingcentrale aan de Transportweg in Groot-Ammers (industrieterrein Gelkenes).

Reageer op dit artikel