nieuws

Hitachi ZX 140 W-3 voor Brauer Grondverzet en Transport

Geen categorie

Recent werd in Limburg de Hitachi ZX 140 W-3 aan de firma Brauer geleverd. Deze bijna 15 tonner is compleet uitgerust met een sloopsorteerfunctie, beschikt over een voorbereide cabine om een overdrukunit te plaatsen en heeft faciliteiten om handsfree te bellen. De machinist hoeft het werk dus niet stil te leggen wanneer hij telefonisch wordt opgeroepen.

Hitachi ZX 140 W-3 voor Brauer Grondverzet en Transport

De geleverde Hitachi ZX 140 W-3 is uitgerust met een SCM gecertificeerd startblokkeringssyteem klasse W2. De machine is tevens – zoals bij alle nieuwe Hitachi-3 modellen en laadschoppen het geval is – voorzien van het E-service GPS systeem. Hiermee kan de eigenaar zijn machine geheel uitlezen achter zijn pc, om vervolgens zijn onderhoud eigenhandig in te plannen. Daardoor wordt eventuele stilstand tot een minimum beperkt. Over deze service kan men, als eigenaar van een Hitachi-3, geheel gratis beschikken.

Brauer Grondverzet & Transport B.V. levert allerhande soorten grondwerk en laagbouw sloopwerkzaamheden. Samen met gespecialiseerde partners is Brauer ook actief op het gebied van bestratings- en rioleringswerkzaamheden.
Het bedrijf is in eerste instantie actief in de regio Noord- en Midden Limburg. Vooral (semi-)overheden, projectontwikkelaars en aannemers ervaren het bedrijf als een gewaardeerde partner.

Binnenkort zal de ondermening van Reuver naar haar nieuwe pand in Belfeld verhuizen.

Reageer op dit artikel