nieuws

Heuver Bandengroothandel start webshop in januari

Geen categorie

Heuver Bandengroothandel introduceert met ingang van januari 2008 een volledige webshop. Als uitbreiding van haar service volgt Heuver Bandengroothandel de internetontwikkeling en biedt haar klanten binnenkort de voordelen van online bestellen.

Heuver Bandengroothandel start webshop in januari

Klanten kunnen bestellen wanneer het hén uitkomt, 24 uur per dag en alle dagen van de week. De webshop van Heuver Bandengroothandel is de eerste in de bandenbranche waar banden uit alle segmenten van de markt voor professioneel gebruik worden aangeboden.

Eenvoud en compleet aanbod
De webshop doorloopt inmiddels de laatste testfase en is per januari 2008 volledig beschikbaar. Bestaande klanten krijgen een toegangscode en password toegestuurd, nieuwe klanten kunnen zich hiervoor melden.

De bestelprocedure is kort en helder. De bestelde banden worden in de Benelux binnen 24 uur geleverd, in Duitsland tussen 24 tot 48 uur en naar alle overige landen worden de bestellingen zo snel mogelijk uitgeleverd.

Het professionele assortiment voor grondverzetbanden, industriebanden, truck- en trailerbanden en landbouwbanden van Heuver Bandengroothandel evenals ventielen en binnenbanden is in de webshop te vinden.

Snelheid en voordeel
Bertus Heuver, directeur van Heuver Bandengroothandel: “Onze nieuwe webshop biedt ons de mogelijkheid om voor onze klanten een belangrijk stuk extra service te bieden. Wij willen op alle vlakken met onze klanten meedenken. Dat gaat in de huidige tijd verder dan contact over de producten en het beantwoorden van vragen over het gebruik daarvan.”

Heuver vertelt dat klanten snel hun bestelling willen kunnen plaatsen en dat gaat volgens hem optimaal via een webshop. “Omdat wij in alle segmenten van de markt voor professioneel gebruik banden in de webshop aanbieden, vindt de klant snel datgene dat hij nodig heeft en kan dat direct bestellen. De klant heeft direct inzicht of de band die hij zoekt op voorraad is en ontvangt een mail met de aflevergegevens. Uiteraard vindt hij in de webshop ook de actuele aanbiedingen. Heeft hij aanvullende vragen, dan zijn we natuurlijk altijd telefonisch of via de e-mail bereikbaar.”

Reageer op dit artikel