nieuws

BouwMachines in januari boordevol materieelnieuws

Geen categorie

De eerste editie van Bouwmachines in het nieuwe jaar heeft als thema Graafmachines en bevat een test van een New Holland E 215 B rupsgraafmachine, de nieuwe Hitachi Zaxis 650 van Vlasman, de nieuwe Volvo’s 210 B en 290 C van Heezen uit Eindhoven en de zuigmachine van Witlox uit Uden.

BouwMachines in januari boordevol materieelnieuws

Daarnaast bezocht de redactie de Open Dagen van Van der Spek in Vianen, Hansan in Staphorst, De Bruycker in Veghel, Hitachi Noord Oost in Hoogeveen en Wirtgen in Werkendam.

In de rubriek Sloop & Recycling wordt, onder andere, de Kleemann Mobirex MR 130 Z van Sagro getoond, de sloop van de kaasfabriek in Oosterwolde door Boverhoff en de sloop van het slachthuis in Nieuwerkerk aan de IJssel door RIS.

Vaktijdschrift
BouwMachines is het enige vaktijdschrift in de bouwmaterieelbranche dat 16 keer per jaar verschijnt. Iedere maand en in de maanden april, mei, september en oktober twee keer. BouwMachines bevat telkens een test van één of meerdere machines en de rubriek Sloop & Recycling. Eens per jaar verschijnt de unieke BouwMachines Multitest.
BouwMachines nummer 1/2008 bevat 64 pagina’s boordevol materieelnieuws en wordt deze week naar de abonnees verzonden.

Reageer op dit artikel