nieuws

ASV Veghel meest klantvriendelijke Mercedes dealer

Geen categorie

Mercedes-Benz dealer ASV uit Veghel is na beoordeling door zijn klanten als meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland uit de bus gekomen.

ASV Veghel meest klantvriendelijke Mercedes dealer

Directeur Cees Hendriks: “Ons team streeft in alles naar perfectie, ook de kleinste details moeten kloppen. Klanttevredenheid is een continu proces en dat betekent uiteraard dat we ook dit jaar weer onze uiterste best doen voor bestaande én nieuwe klanten. In 2008 gaan we wederom voor goud!”

Mercedes-Benz hecht grote waarde aan een optimale dienstverlening door de dealers. Sinds 2007 worden bij de officiële dealers álle klanttevredenheidsaspecten onder het motto ‘Klant Nr 1’ nauwgezet gevolgd. Onlangs is officieel bekend gemaakt welke dealers van Nederland het best scoren op dit gebied. Mercedes-Benz dealer ASV uit Veghel werd overall winnaar.

Reageer op dit artikel