nieuws

APB-Plzen investeert in Nooteboom windmolentrailers

Geen categorie

De firma APB-Plzen, met haar hoofdkantoor in het Tsjechische Nezvestice, heeft met een mega investering in Nooteboom voertuigen haar positie in het windmolen- en speciaal transport sterk uitgebreid.

APB-Plzen investeert in Nooteboom windmolentrailers

De investering van APB-Plzen omvat zes Mega Windmill Transporters, elk bestaand uit een 3-assige jeepdolly, twee liftadaptoren en een 7-assige NLD naloopdolly.

Eén van deze combinaties is uitgevoerd met een 5-assig Nooteboom-Scheuerle module assenstel van het type FlatCombi in plaats van een naloopdolly.

Daarnaast heeft Nooteboom ook nog eens 24 modulelijnen Eurocombi, met bijbehorende adaptoren en zwanenhalzen, van haar alliantiepartner Scheuerle uitgeleverd. Hiermee kunnen in totaal vier transportcombinaties worden samengesteld. De adaptoren bestaan uit twee sets laadvloeradaptoren en twee sets toren adaptoren.

APB-Plzen heeft al sinds 1998 ervaring met de Nooteboom semi-diepladers. De afgelopen jaren is dat alleen al voor het windmolenvervoer uitgebreid met onder meer twee Mega Windmill Transporters, 3- en 4-assige Telesteps, 8-assige MCO semi-diepladers, Eurodiepladers alsmede een 5-assige Pendel-X dieplader met 3-assige Interdolly.

Reageer op dit artikel