nieuws

Abemec neemt Mechanisatie Geldermalsen over

Geen categorie

Abemec BV zet de landbouwmechanisatieactiviteiten van Mechanisatie Geldermalsen voort onder de naam Abemec Geldermalsen en heeft de vestiging per 1 januari 2008 in haar verkooporganisatie opgenomen.

Abemec neemt Mechanisatie Geldermalsen over

Met de overname verwachten Mechanisatie Geldermalsen BV en Abemec BV de belangen van hun klanten, leveranciers en medewerkers te kunnen optimaliseren. Bovendien spelen zij met deze stap verder in op de eisen die in de toekomst aan een mechanisatiebedrijf worden gesteld.

Veertien vestigingen
De medewerkers van Mechanisatie Geldermalsen treden in dienst van Abemec Geldermalsen. Met de locatie in Geldermalsen en de onlangs overgenomen mechanisatieactiviteiten van Agrarische Unie in Onderdendam beschikt Abemec nu in totaal over veertien servicevestigingen.

Reageer op dit artikel