nieuws

Aandrijftechniek Innovatie Award 2008

Geen categorie

De Aandrijftechniek Innovatie Award is een erkenning voor vakmanschap op het gebied van aandrijftechniek, besturingstechniek en productieautomatisering. Er zijn drie prijzen in de wacht te slepen: de Applicatie Award, de Product Award en de Publieksprijs.

Aandrijftechniek Innovatie Award 2008

Thema: laat Nederland zien waarin u goed bent

Tot 1 april kunnen applicaties en producten worden ingezonden.
Donderdag 29 mei worden de genomineerden bekendgemaakt, de Awards worden de eerste beursdag van de Industriële Week 2008 (30 september) uitgereikt.

Producten, applicaties of diensten komen voor jurering in aanmerking als ze in 2007 of in 2008 op de Nederlandse markt zijn of worden geïntroduceerd. Ze moeten voldoen aan de CE-markering. Bovendien hebben ze een directe relatie met aandrijftechniek.

Criteria
Een deskundige jury beoordeelt aan de hand van criteria als innovativiteit, duurzaamheid, toegevoegde waarde voor de gebruiker, business potential, economisch rendement en zaken als versterking concurrentiepositie.

Informatie over de Aandrijftechniek Innovatie Award is hier te vinden.

Reageer op dit artikel