nieuws

130 banden lek gestoken bij aannemersbedrijf in Oss

Geen categorie

Bij grondverzet-, kraanverhuur- en transportbedrijf Van der Camp aan de Spaanderstraat in Oss hebben onbekenden ruim 130 banden lek gestoken van daar geparkeerde voertuigen. Ook werden cabines van vrachtwagens beschadigd. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

130 banden lek gestoken bij aannemersbedrijf in Oss

Het incident gebeurde al in de nacht van maandag op dinsdag. Het bedrijf wilde eerder niet dat de politie dit bekendmaakte, aldus een woordvoerder van de politie.
Als gevolg van de lekke banden lag het bedrijf minstens een dag stil, wat een groot inkomensverlies betekende. Politie en directie hebben geen idee of het om een wraakactie of om baldadigheid gaat. Van de daders ontbreekt elk spoor.

Reageer op dit artikel