nieuws

W&H Pelle Demodagen op zandwinning Rutbekerveld

Geen categorie

Een paar maanden geleden hield Pelle uit Hengevelde een tweetal demonstratiedagen op een locatie tussen Haaksbergen en Enschede. Prominent op het terrein was het materieel van Liebherr. Daarnaast showde de Twentse ondernemer de noviteiten van Gallmac, Ammann Yanmar en de Australische fabrikant K9.

W&H Pelle Demodagen op zandwinning Rutbekerveld

De laatste brengt een aantal compacte machines die voorzien kunnen worden van een range van uitrustingsstukken.

Werken in zand
Rob Pierik, verkoper bij Pelle Service, legde uit dat de zandwinning was gekozen vanwege haar centrale ligging en de mogelijkheid alle machines in het zand aan het werk te zien.

Op de Liebherr wielladers liet Jaap Koens, technisch adviseur bij Pelle Service, zien wat deze noviteiten kunnen. Liebherr scoorde in de BouwMachines Multitest 2007 met haar wielladers een onbetwiste eerste plaats.

Reageer op dit artikel