nieuws

Van der Spek gaat Gehl schrankladers importeren

Geen categorie

Met ingang van 1 januari 2008 zal Van der Spek Vianen B.V. op gaan treden als importeur van Gehl schrankladers. Benelux importeur Torfs Machinery uit Schoten, België en Van der Spek zijn dit samen overeengekomen.

Van der Spek gaat Gehl schrankladers importeren

Van der Spek heeft inmiddels ervaren personeel op het gebied van schrankladers aangetrokken, zodat de verkoop van machines en onderdelen, en de service en reparatie aan de Gehl machines direct goed ter hand kunnen worden genomen.

Aanvulling
Voor Van der Spek is Gehl een zeer welkome aanvulling op het reeds bestaande grondverzetprogramma van Hyundai en Bell, maar ook het Fuchs en Liebherr beton cliënteel zal de schranklader zeker weten te waarderen.

Gehl heeft een zeer uitgebreid programma schrankladers. Het Gehl programma begint bij 1290 kg zware 1640 en eindigt bij de zwaarste en grootste schranklader op de wereld, nl. de 4700 kg zware 7710.
De eerste Gehl schrankladers zijn door Van der Spek inmiddels verkocht aan JBK, NEM, Jewo, Ophof, Wijckevoort, L&I en Schagen.

Thomas
Torfs Machinery is ook Thomas importeur voor de Benelux. Derhalve zal Van der Spek met directe ingang ook de serviceverlening en onderdelenvoorziening aan de in Nederland in bedrijf zijnde Thomas machines verrichten.

Reageer op dit artikel