nieuws

Nieuwe fabriek graafmachines en wielladers Doosan

Geen categorie

Bouwmachinefabrikant Doosan Infracore gaat een nieuwe fabriek voor standaard graafmachines en wielladers bouwen in Gunsan, Korea. De fabrikant investeert 123 miljoen euro in het project. Op het immense bedrijventerrein bevindt zich onder andere ook een fabriek van GM Daewoo. Capaciteit Het gehele complex wordt om een nieuwe haven gebouwd, waarbij men claimt de langste muur […]

Nieuwe fabriek graafmachines en wielladers Doosan

Bouwmachinefabrikant Doosan Infracore gaat een nieuwe fabriek voor standaard graafmachines en wielladers bouwen in Gunsan, Korea.

De fabrikant investeert 123 miljoen euro in het project. Op het immense bedrijventerrein bevindt zich onder andere ook een fabriek van GM Daewoo.

Capaciteit
Het gehele complex wordt om een nieuwe haven gebouwd, waarbij men claimt de langste muur wereldwijd aan een kust neer te gaan zetten. Doosan gaat hier 4.000 machines per jaar bouwen en verwacht zo het tekort aan capaciteit voor bouwmaterieel dat ze nu heeft, op te kunnen lossen.

Doosan bouwt op dit moment 12.000 machines in Incheon Korea, 1.300 in Frameries België en 9.000 machines in Yantai China. Doosan is net begonnen met de ontwikkeling van het complex, verwacht met de bouw in augustus 2009 klaar te zijn en de productie op te kunnen starten in januari 2010.

Reageer op dit artikel