nieuws

Nieuwe directie voor Bouwma Bouwmachines

Geen categorie

Bouwma Bouwmachines in Beverwijk heeft een nieuwe directie. Voormalig eigenaar/directeur Harry Gerritsen heeft de leiding overgedragen aan Jan Pel, Edwin van Hensbergen en Menno van der Gugten. De drie zijn al jarenlang bij Bouwma werkzaam.

Nieuwe directie voor Bouwma Bouwmachines

Harry Gerritsen blijft de komende twee jaar nog bij Bouwma Bouwmachines betrokken.

Bouwma Bouwmachines is producent van de Warry Bouwliften, Warry elementenselmachines en Bouwma ladderliften. Daarnaast is het bedrijf ruim 25 jaar importeur en dealer van de OMV Vicario snelopbouwkranen in 10 tonmeter en grotere klassen.

Op de foto van links naar rechts: Jan Pel, Harry Gerritsen, Edwin van Hensbergen en Menno van der Gugte.

Reageer op dit artikel