nieuws

New Holland importeur showt nieuwe pand

Geen categorie

Tijdens de open dagen van de New Holland importeur

De Bruycker op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december kan de bezoeker het complete programma bouwmaterieel bewonderen.

New Holland importeur showt nieuwe pand

Daarnaast kan de klant en iedere ander relatie het prachtige nieuwe onderkomen bekijken op industrieterrein Doornhoek in Veghel.

Bebouwing
Op een grondoppervlak van 9000 vierkante meter is 2350 vierkant meter bebouwd. Hiervan is 1450 vierkante meter werkplaats. Voor de werkplaats aan de straatzijde bevinden zich over twee verdiepingen de kantoren. Aan de voorzijde en aan de rechterzijde van het bedrijf handhaaft de gemeente een ecologische zone.

New Holland machines
Tijdens de drie dagen Open Dagen na de Kerst heeft de crew van Paul Swinkels zowel de kleine als de grote New Holland machines bij elkaar gebracht. De bezoeker kan er donderdag 27 en vrijdag 28 december terecht van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag 29 december van 10.00 tot 16.00 uur.

Reageer op dit artikel