nieuws

Neuenhauser superscreener naar Loonbedrijf Hulter

Geen categorie

Onlangs leverde Marijs Recyclingtechniek uit Marienberg, een dochterbedrijf van Van der Spek Vianen B.V een Neuenhauser Superscreener op rupsen af bij loonbedrijf Hulter uit Anerveen.

Neuenhauser superscreener naar Loonbedrijf Hulter

De Superscreener is een vervanging van het bestaande machine zeefpark van het loonbedrijf. Zoekende na een multi funtionele zeefmachine, met een hoge capaciteit en toepasbaar in compost , zand en moeilijk te zeven gronden is de keuze gevallen op de Superscreener van Neuenhauser.

Zeer compleet
De Neuenhauser Superscreener is zeer compleet uitgerust met verschillende opties, zoals zuurvast rubber op de transportbanden, verlengde afvoerband overkorrel die hydraulisch inklapbaar is en een automatische centraal smeersysteem.

De machine is gespoten in bedrijfskleur en voorzien van een speciale KTL conservering, doseerschroef en omkeerbare koelvin. De Neuenhauser heeft een 1000 mm brede afvoerband voor de fijne fractie die voorzien is van een langere cilinder waardoor een grotere afstorthoogte wordt bereikt.

Het grote pluspunt van deze machine is dat de gehele constructie verlaagt waardoor een betere transport mogelijkheid wordt gecreëerd en het beladen van de bunker ook met een kleinere shovel kan gebeuren.

Breed scala
Loonbedrijf Hulter zal de Superscreener inzetten tijdens zijn loonwerkzaamheden voor een breed scala aan opdrachtgevers. Inmiddels heeft de Superscreener zijn eerste uren in het werk erop zitten en is de opdrachtgever zeer positief over het geleverde eind product en de prestaties van de Neuenhauser.

Reageer op dit artikel