nieuws

Nederland unieke paardenvrachtwagen rijker

Geen categorie

Marcel Jordan Horse Transport nam onlangs de nieuwe Renault Premium Route 6×2 paardenvrachtwagen in gebruik. Renault Truck Service Barneveld leverde de truck, de carrosserieopbouw is verzorgd door Roelofsen uit Raalte.

Nederland unieke paardenvrachtwagen rijker

Jordan durft de stelling wel aan dat het systeem in zijn truck uniek is. “In de laadruimte kunnen tien paarden heel comfortabel staan. Het dierenwelzijn is voor mij het belangrijkste.”

Luchtgeveerd
Dat begint al met het inladen van de paarden. Door de luchtgeveerde voor- en achteras kan de helling van de loopplank zo vlak mogelijk gemaakt worden. De paarden staan daarna tussen diagonaal geplaatste schotten.”

Comfort
Tijdens paardentransport staat het comfort voor de dieren voorop, is de bedrijfsfilosofie van de transporteur. Marcel Jordan Horse Transport vervoert paarden door heel Europa van en naar concoursen, keuringen en evenementen.

Reageer op dit artikel