nieuws

Machinistenopleiding krijgt nieuwe machines

Geen categorie

<

Het SOMA College (Stichting tot Opleidingen van Machinisten voor Aannemersbedrijven) heeft afgelopen maand twee nieuwe machines geleverd gekregen.Voor de wat oudere Komatsu machines, een WA250 wiellader en een D65 bulldozer, zijn de door BIA B.V. geleverde WA250PZ-5 wiellader en bulldozer in de plaats gekomen

Machinistenopleiding krijgt nieuwe machines

De D65 is optioneel voorzien van het Topcon TM-1 systeem. De machines zijn voorzien van de laatste technische vernieuwingen (onder andere Komatsu TierIII motoren), zodat de lesstof voor de cursisten ook actueel blijft.

In gebruikHet tijdstip tussen het in ontvangst nemen en in het in gebruik nemen de machines duurt bij het Soma College nooit lang. Direct na de overdacht gingen de cursisten op het oefenterrein al aan de slag met de Komatsu machines voor hun ‘hernieuwde’ kennismaking.

Op de foto links de nieuwe machines, rechts de oudgedienden.

Reageer op dit artikel