nieuws

Jaston koopt HuurCenter en Bollen Bouwmachineverhuur

Geen categorie

Per 1 december heeft Jaston Groep de bedrijven Huurcenter en Bollen bouwmachine verhuur overgenomen. Met de overname bouwt Jaston Groep het vestigingennetwerk in het centrum van het land verder uit.

De overname past in de strategie van Jaston Groep om uit te groeien tot een full service materieelverhuurbedrijf met een landelijke dekking, gericht op de zakelijke markt.

Huurcenter
HuurCenter behoort met 12 vestigingen en 41 werknemers tot de top van gereedschapverhuurbedrijven in West Nederland. Huurcenter heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Haarlem, Leiden, Nieuwkoop, Nieuw Vennep, Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid, Utrecht, en Woerden.

Bollen bouwmachineverhuur Het familiebedrijf G. Bollen Verhuur gevestigd in Mierlo (Noord Brabant) bestaat uit 24 werknemers en is al meer dan 25 jaar een vertrouwd begrip in de wereld van de bouw- en wegenbouw, aannemers, installatiebedrijven, industrie en groenvoorziening.

Het bedrijf beschikt over een zeer compleet en uitgebreid assortiment waaronder een indrukwekkende moderne vloot van bijna 200 hoogwerkers. Het uitstekende service- en kwaliteitsniveau passen perfect in de filosofie van de Jaston Groep. De huidige directeur, de heer Frank Bollen zal het management van de Jaston Groep gaan versterken.

KrachtDe kracht van de nieuwe Jaston groep zit in de volledige toewijding aan de professionele markt; de mensen, het assortiment, de vestigingen, het transport, de storingsdienst, alles gericht op de eisen van de zakelijke markt. Binnen een straal van 25 kilometer rondom de bouwplaats zal een vestiging van de Jaston groep te vinden zijn met personeel dat de klanten vaak al vele jaren kent. Een landelijke speler met behoud van het lokale karakter dus.

Vanaf januari 2008 zijn alle bedrijven volledig geïntegreerd en treedt Jaston Groep met één gezicht naar buiten. Met de overname van Huurcenter en Bollen beschikt Jaston Groep inmiddels over een netwerk van ruim 45 vestigingen.

Reageer op dit artikel