nieuws

Hyundai opent Europees Trainingscentrum in Geel

Geen categorie

Hyundai opent een Europees Trainingscentrum in Geel (België). De Koreaanse fabrikant van grondverzetmachines en vorkheftrucks daarmee wil zijn 115 Europese verdelers betere technische en verkoopopleidingen aanbieden.

Hyundai opent Europees Trainingscentrum in Geel

De opleidingen van Hyundai werden voorheen gegeven in de eigen leslokalen. Deze voldoen intussen niet langer om de erg gespecialiseerde materie op voldoende wijze over te brengen op de tientallen monteurs en verkopers die jaarlijks uit heel Europa komen om zich over de Hyundai machines (bij te) scholen.

Modern uitgerust
“We beschikken nu over een modern uitgerust leslokaal voor theorie, één waar doorsneden van assen, ventielblokken en dergelijke getoond kunnen worden en twee laboratoriums voor praktijklessen op machine-onderdelen.

Dé grote stap voorwaarts volgens Hyundai, is echter de grote hal waar twee graafmachines, één wiellader en drie vorkheftrucks – sommige gedeeltelijk gedemonteerd – ter beschikking staan van de lesgevers voor allerhande praktijkoefeningen.

Bedrijven kunnen er terecht voor bedienersopleidingen, gegeven op Hyundai. Hyundai ging hiervoor in zee met De Coninck Management & Opleidingen.

Reageer op dit artikel