nieuws

Hitachi Noord-Oost in Hoogeveen feestelijk geopend

Geen categorie

Vrijdag 14 december was de officiële opening van de nieuwe Hitachi vestiging voor het Noorden en Het Oosten. De vestiging van Hitachi in Surhuisterveen, Friesland, was na 12,5 jaar aan de kleine kant

Hitachi Noord-Oost in Hoogeveen feestelijk geopend

.

Daarnaast groeide de populatie van de machines in dit deel van het land en zocht de importeur/fabrikant eveneens naar een locatie met een meer strategische ligging. Deze werd, mede door de goede samenwerking met de gemeente gevonden op het industrieterrein de Buitenvaart in Hoogeveen.

Fundering
Op 5.000 vierkante meter bouwde men een onderkomen met een inhoud van 8000 kuub. Altenburg uit Lemmer heide voor de fundering palen tot een diepte van 25 meter. Hitachi biedt hier werk aan 8 monteurs en 2 verkopers.

De officiële opening gebeurde door Aki Hiraoka directeur Hitachi Construction Machinery Europe. Zaterdag 15 december hield men een drukbezochte Open Dagen voor klanten, hun machinisten en overige relaties.

Reageer op dit artikel