nieuws

Eerste Hitachi ZX 140W-3 voor V.d. Klundert B.V.

Geen categorie

De kop is eraf voor loon en grondwerkbedrijf v.d. Klundert in Oud Vossemeer in Zeeland ; de eerste mobiele hydraulische graafmachine Hitachi ZX 140W-3 is afgeleverd.

Eerste Hitachi ZX 140W-3 voor  V.d. Klundert B.V.

De machine werd uitgevoerd met een monogiek en blad tevens voorzien van 600/50 22.5 Alliance enkellucht banden. Daarbij wat bij veel machines tegenwoordig standaard is ,een hoge- en lagedruk hydrauliek fuctie, voorbereide cabine om een overdukunit op te plaatsen.

Dienstverlenend
Het bedrijf met vijftien werknemers houdt zich hoofdzakelijk bezig in de dienstverlenende sector voor de branches: Bouw- en aannemingsbedrijven, agrarische sector, gemeentes, handel en industrie. Uiteraard kunnen ze ook de particuliere markt voorzien van een zeer breedt dienstenpakket.

Reageer op dit artikel