nieuws

Eerste Caterpillar 725 knikdumper in Groningen

Geen categorie

Peter Zandbergen kraan- en machinistenverhuur uit het Groningse Muntendam heeft een Caterpillar 725 dumper aan zijn machinepark toegevoegd.Het bedrijf verhuurt tijdelijk personeel en machines.

Eerste Caterpillar 725 knikdumper in Groningen

Zandbergen: “Na wat omzwervingen kwamen we terecht bij Pon Equipment. In eerste instantie voor een gebruikte knikdumper, maar na wat rekenwerk is onze keuze uiteindelijk toch op een nieuwe Caterpillar 725 gevallen. Niet alleen de knikdumper zelf maar ook de verschillende onderhoudsvormen en de voordelige verzekeringspremie spraken ons erg aan.”

Zelf testen
Peter Zandbergen (links) is daarvoor met Martin Schaper (rechts) van Pon Equipment naar de fabriek in Pieterlee UK geweest. “Tijdens ons bezoek mochten we de machines zelf testen op het demoterrein. Dit geeft je meteen een goede indruk van de prestaties van de Caterpillar dumpers.”

“Maar de beste machine is niets zonder een goede machinist. Het zijn juist onze mensen die het verschil maken en daarom onze belangrijkste succesfactor zijn”, aldus Zandbergen.

Reageer op dit artikel