nieuws

Beco organiseert uitstekend Expo 07 Almere

Geen categorie

Beco uit Vianen had donderdag 29 november, vrijdag 30 november en zaterdag 1 december haar jaarlijkse show. Dit keer op haar locatie Beco-Bleijenberg in Almere en op een andere datum dan voorgaande jaren.

Beco organiseert uitstekend Expo 07 Almere

In Almere had men meer ruimte ter beschikking en ook de datum was gekozen met het idee dat men zo meer materieelliefhebbers naar het evenement zou krijgen.

Contacten
De onderneming was er in geslaagd meer dan 25 importeurs haar producten te laten exposeren en bood zo een prima platform voor contacten tussen leveranciers en klanten. Met daarbij de kanttekening dat veel leveranciers ook weer elkaars klanten zijn. Zoals Jan Blokhuis, Dept. Managing Director van Beco Vianen, het verwoordde: ‘In de handel heb je meer aan kennissen dan aan kennis.’

Onnodig nog te zeggen dat ook de catering dit jaar weer in goede handen was.

Reageer op dit artikel