nieuws

Abeko B.V. heeft een nieuwe Komatsu PC800-8

Geen categorie

De door BIA BV geleverde Komatsu PC800-8 rupsgraafmachine van Abeko B.V. is op de foto aan het werk bij het verstevigen van de kustlijn nabij Dover (UK).

Abeko B.V. heeft een nieuwe Komatsu PC800-8

De door BIA B.V. geleverde KOMATSU PC800-8 rupsgraafmachine is volgens eigen zeggen al een geweldenaar op zich, maar Abeko heeft zelf een tweedelige giek op de machine aangebracht voor nog meer gebruikersgemak.

Specificaties
De machine heeft een krachtige Komatsu Tier3 motor, 6 cilinder 363 kW (487 pk) bij 1.800 rpm, een SpaceCab™ cabine, voor een ruime en ergonomische werkplek voor de machinist en brede treeplanken voor een eenvoudige en veilige toegankelijkheid.

Ook heeft de PC800-8 cabine beveiliging voor maximale veiligheid van de machinist, een KOMTRAX™ systeem waarmee de machinegegevens waar ook ter wereld uitgelezen kunnen worden. De bak heeft een maximale capaciteit 6,0 m3 en een standaard bedrijfsgewicht van 80.200 kg.

Abeko B.V. opgericht in 1972, is actief op het gebied van grondverzet-, overslag-, sloop-, knip- en baggerwerk.

Reageer op dit artikel