nieuws

Werklust WG 18 E met extra verlichting

Geen categorie

Hubun Bodemvoeding in Bunschoten heeft een Werklust WG 18 C uit 1999 ingeruild voor een nieuwe Werklust WG 18 E met John Deere Tier III dieselmotor

Werklust WG 18 E met extra verlichting
DIGITAL CAMERA

.
De Werklust wordt gebruikt voor het laden van de verschillende meststoffen in silo’s, trechters of in vrachtauto’s.
De WG 18 E is verre van standaard uitgevoerd. Zo heeft de machine in verband met de stoffige omstandigheden waaronder gewerkt moet worden een extra overdrukfilter en een Clean Fix omkeerbare ventilator.

Verder is er veel extra verlichting opgebouwd; 4 extra werklampen boven aan de cabine, 2 werklampen achter aan de cabine, 2 werklampen achter in de motorkap en 2 werklampen boven de koplampen. Alle werklampen zijn in Xenon verlichting uitgevoerd.

Daarnaast is bovenop de cabine en aan de zijkant van de machine contourverlichting aangebracht door middel van LED-verlichting. Ook in de cabine is een rode LED verlichting aangebracht, evenals achterop de machine. Verder is de machine uitgevoerd met een centraal smeersysteem, luchtgeveerde stoel, aanhangwagenluchtberemming en een 12 en 24 volt stekker.
Op de foto: Van links naar rechts: Jan, Wouterus en Henk Huijgen, mede-eigenaren van Hubun Bodemvoeding.

Reageer op dit artikel