nieuws

Werklust WG 18 E bekroont jarenlange samenwerking

Geen categorie

Eef en Ronald Daanen uit Dreumel, eigenaren van Daanen BV, hebben een Werklust WG 18 E in gebruik genomen.

Werklust WG 18 E bekroont jarenlange samenwerking
DIGITAL CAMERA

De wiellader met een dieselmotor van 155 pk en een geautomatiseerde versnellingsbak wordt vooral ingezet bij sloop- en recyclingwerk. Voor het leggen van rijplaten is bij de Werklust een Beco puinbak met rijplaathaken aangeschaft.

De samenwerking tussen Werklust Holland bv en Daanen bv bestaat al jaren. Daanen senior, die ruim 40 jaar geleden het bedrijf startte, schafte in het verleden een OL 900 (over de kop lader), VL 1300 (2x), VL1500 (3x), WG 25 en WG 35 aan. Later hebben zijn zoons de Werklust traditie voortgezet met de aanschaf van een WG 35 B, WG 35 C en nu de nieuwe WG 18 E.

Op de foto: Daanen sr., Eef en Ronald naast de nieuwe Werklust WG 18 E en de tevens nieuw aangeschafte Volvo vrachtauto.

Reageer op dit artikel