nieuws

Weer een Hitachi voor firma Van Vuure

Geen categorie

Loon- en grondverzetbedrijf F. van Vuure & Zn in Purmerend heeft eind vorige maand de eerste mobiele Hitachi ZX 130 W graafmachine uit de Zaxis serie in gebruik genomen.

Weer een Hitachi voor firma Van Vuure
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De machine is geleverd door Konijn Bouwmachines BV in Wijdewormer. Het is de vijfde Hitachi die Van Vuure de afgelopen jaren kocht bij Konijn Bouwmachines. De machine zal ingezet gaan worden in de verhuur, de aannemerij, het agrarisch loonbedrijf en bij sloop- en saneringswerkzaamheden.

Inmiddels heeft het bedrijf al weer een nieuwe bestelling geplaatst. Dit keer voor twee mobiele Hitachi ZX 140 W graafmachines. Deze machines zullen eind dit jaar en begin volgend jaar geleverd worden.

Op de foto: De overhandiging van de sleutels door Niek Konijn aan mede-eigenaar John van Vuure. Broer Pieter en machinist Gerrit Breebaart kijken toe.

Reageer op dit artikel