nieuws

WABCO toont innovaties op Trailer 2007 Show

Geen categorie

WABCO, leverancier van elektronische regelsystemen voor remmen, stabiliteit, vering en transmissies voor zware commerciële voertuigen, toont zijn nieuwe generatie elektronisch remsysteem voor trailers op de Trailer 2007 show

van 23-27 november 2007 in Kortrijk, België.

WABCO toont innovaties op Trailer 2007 Show

Daarnaast laat men onder andere het Expert Diagnostics systeem zien. Expert Diagnostics is een universeel, multimerk en meertalig diagnosesysteem voor werkplaatsen van commerciële voertuigen.

Ontworpen voor het creëren van nieuwe commerciële mogelijkheden voor alle werkplaatsen, presenteert WABCO Expert Diagnostics als een generieke, betaalbare, flexibele, betrouwbare en gebruiksvriendelijke modulaire oplossing, die toepasbaar is op een groot aantal merken en systemen.

Keus
Afhankelijk van specifieke eisen, kan gekozen worden uit drie Expert Diagnostic modellen – van een compacte, handheld tester tot een compleet, premium stand-alone diagnosesysteem. Het systeem is voorzien van ‘werkplaatsbestendige’ hardware, de nieuwste software en een allesomvattende after-sales service, inclusief training, een meertalige WABCO hotline en assistentie ter plaatse.

Reageer op dit artikel