nieuws

Vier Volvo wielladers uit de F-serie voor Bas van Buuren

Geen categorie

De eerste vier Volvo L 90 F wielladers in Nederland zijn afgeleverd bij Bas van Buuren BV in De Lier.

Vier Volvo wielladers uit de F-serie voor Bas van Buuren

Bas van Buren produceert substraten van een hoge kwaliteit voor de professionele tuinbouw. Het bedrijf werkt al ruim 35 jaar met Volvo wielladers. De vier nieuwe Volvo L 90 F wielladers zijn deels ter vervanging en deels als uitbreiding aangeschaft.
‘Onze machinisten hebben een comfortabele ruimte nodig om in te werken.”

“Met de luchtgeveerde stoelen is het lekker werken ondanks de stelcon platen op ons terrein en in de loodsen. De machines zijn nog stiller dan hun voorgangers uit de E-serie, waarmee het al prettig werken is. De bewegingen hier zijn kort en veelvuldig. Door de CDC besturing en de joystick kunnen de machinisten nog makkelijker manoeuvreren. Hierdoor krijgen ze ook geen last van vermoeide armen en handen en het geeft een comfortabele zithouding’, aldus Douwe van Buuren.

Reageer op dit artikel